DORADA I UVEZ

Obrezivanje i slaganje nacrta

Uvez

U ponudi imamo sve vrste uveza kako bismo ispunili vaše želje – uključujući spiralne, pune, termalne i tvrde uveze i odabir boje korica uveza. Uz to nudimo i uvez projekata u registratore.

Plastificiranje i laminiranje

Pomoću laminacije možemo zaštititi vaš otisnuti materijal do formata A3 veličine (420×297 mm),  te plastifikacijom obostrano iz role do jednog metra širine. Zaštita može biti sjajna ili matt.

 

Klamanje

Materijale standardno klamamo u kutu, uzduž lijeve margine dokumenta, ali to se može izmijeniti u skladu s vašim željama.

Izrada bookleta

Za vaše promotivne materijale nudimo dvostruko klamanje uzduž sredine dokumenta i presavijanje na pola. To je idealan način uvezivanja brošura, biltena, časopisa…

Rezanje

Precizno režemo sve vrste papira na željenu velicinu pomoću digitalne rezalice za papir.

Bušenje

Rupice bušimo uzduž margine papira za uvezivanje uložne mape. Omogućujemo vam precizno bušenje velikog broja listova, a na vama je da odaberete između dvije i četiri rupice.

Kaširanje

Za vas montiramo otisnuti materijal na tvrdu podlogu i garantiramo trajnost izrade. Nudimo vam različite dimenzije i debljine ploča, a za vanjsku upotrebu imamo i velik izbor PVC materijala.